Какво се случва в Инстаграм профила на Виктория Капитонова 5 дни след

...
Какво се случва в Инстаграм профила на Виктория Капитонова 5 дни след
Коментари Харесай

Виктория Капитонова разясни тарифите, за които се предлага

Какво се случва в Инстаграм профила на Виктория Капитонова 5 дни след огромната стихия в интернет, провокирана от " лотовете “, които тя разгласи за продажба – 1500 лв. за брънч или вечеря с нея, както и още по-големи суми за персонално менторство и упътвания за насърчаване на профилите в обществените мрежи.

Популярната инфлуенсърка регистрира огромен финансов триумф, а резултатът от вдигналия се звук към нея е явен – почитателите й в Инстаграм се усилиха с над 4000 души.

Финалистката от първи сезон на " Ергенът " на драго сърце споделя постовете, в които получава хвалба за сполучливия маркетинг.

Тя дава отговор на мъжете, които са решили, че " лотовете “ оферират освен това от образование.

" Да внеса малко изясненост по отношение на лотове " 24 часа “, " вечеря “ и " брънч с мен “: тези лотове са били достьпни САМО за дами и задачата им не беше просто да си прекараме известно време дружно, а да създадем реклама на девойки, до момента в който сме дружно и да притеглим внимание към техните профили!

НЕ ПРЕДЛАГАМ НИЩО ЗА МЪЖЕ, успокойте се!

Просто използвах всички вероятни способи да привлека вашето внимание и да подвигна малко звук в медийното пространство. Благодаря на всички за внимание, искренно се позабавлявах! “ – оповестява Капитонова в своя профил, който има към този момент над 150 000 почитатели.

Тя загатва, че си е купила безценен подарък след огромния триумф, само че към този момент не разкрива какъв е той, написа Ladyzone.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР